Clicky

KSV Rumbeke 7 - 0 KFC Heist

Wedstrijd Dames op zondag 18 februari 2024 om 15:00

Verslag wedstrijd

Voor deze thuismatch maakte Lieze haar debuut in het doel bij het eerste elftal en kon meteen ook de 0 houden in haar eerste wedstrijd.

Rumbeke begon meteen sterk met na 1 minuut al de openingstreffer van Femke. Doorgezet op links, kap naar binnen en trap in de verste hoek. Hiermee was de toon meteen gezet voor een dominante wedstrijd van Rumbeke. Na 3 en 5 minuten zijn er 2 tussenkomsten van Lieze nodig om de 1-0 voorsprong vast te houden, maar dat was dan meteen ook het laatste wat Heist in de eerste helft klaarspeelde van kansen. Na 25 minuten passeert Axelle de keeper en legt breed voor Shana die kan binnentikken, waarna 10 minuten later Axelle dit nog eens herhaald en dan zelf ook afwerkt. 3-0 na 35 minuten. In de 43ste minuut wordt de ruststand op het bord gebracht. 4-0 door Shana op aangeven van Femke. Dit was zelfs nog geen overdreven score met de kansen die er geweest zijn.

Een goede 10 minuten ver in de 2de helft en het volgende doelpunt is een feit. Afstandsschot met links van kapitein Lize verdwijnt onder de lat in doel. Wedstrijd definitief gespeeld. Axelle scoort nog de 6-0 op vrije trap en Shana maakt haar hattrick compleet na een doelpunt op corner. Heist kon naar het einde nog eens dreigen met een afstandsschot maar Lieze kwam nooit in de problemen.

Een makkelijke en dik verdiende overwinning na een sterke en efficiënte wedstrijd.